Appartement 20 - prachtig uitzicht

Mooie  landschap

Het Appartement20 "Via Pineta 1A" ligt direct aan het spoor 266 in het dennenbos van het uitgestrekte natuurpark "Alto Garda".

Het hoort bij het dorp Olzano en is ongeveer 600 m boven het meer. Samen met 4 klein dorpjes vormt het de regio Tignale, ten zuiden van Limone op de westelijke oever van het Gardameer.

De combinatie van meer en de bergen landschap is gevarieerd en divers.
Er is  een zwemstrand aan het meer 'Pra de la Fam ".
Van Appartment20 is bereikbaar te voet door de historische straten van het centrum met winkels, bars, pizzeria's, apotheek, bank en arts.

Appartement 20

Adembenemend mooi is het uitzicht vanaf het balkon over de diepere meer en een schilderachtig landschap. 
Het met 20 appartementen, kleinschalig complex "Residence Mirena" is gebouwd in 2008. Ze is mooi ingebed in de velden en weiden.
De hoekappartement (45m²) met 2 balkons gelegen op de eerste verdieping en is zoals loft gebouwd,  verzonden en moderne snit.


WLAN, Zwembad,  barbecue en een ondergrondse parkeerplaats horen erblij.

Huisdieren toegestaan.

Activiteiten

Zowel rustzoekers en actieve vakantiegangers, senioren of gezinnen met kinderen kunnen comfortabel en heerlijke dagen hier door brengen.


Voor wandelaars, fietsers, motorfiets en jeep chauffeur zijn er ontelbare gevarieerde en goed ontwikkelde routes in de groene regio.


Geïnteresseerd  in cultuur,
zijn in de regio Venetië, Verona, Mantua  en Brescia best haalbare doelen. Lokaal, het Castello Cas, een Mountain Museum, de tuinen Limone, ...


Mooie locatie - Leuke interieur - Uitgangspunt voor vele activiteiten